Femstjernet pasta med spinat & pinjekerner

Denne pastaret opstod spontant, fordi vores have bugner af spinat – og den viste sig at være både lynhurtig at tilberede og smage helt fantastisk!

Pasta med spinat og pinjekerner
(2 personer)

  • 250 g pasta – gerne frisk
  • 400 g frisk spinat
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg (eller flere efter smag)
  • En god sjat olivenolie
  • En håndfuld pinjekerner
  • Friskrevet parmesan
  1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er lysebrune.
  2. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  3. Tilbered resten af retten 5 minutter før, pastaen er klar: Varm en god sjat olivenolie på en pande og svits løg og hvidløg heri.
  4. Vend spinaten i – og tag panden af varmen, så snart spinaten er faldet sammen. Hæld blandingen over pastaen og bland det rundt sammen med pinjekernerne.
  5. Server med friskrevet spinat og f.eks. et stykke stegt kylling eller laks.

TIP!
Frister denne ret vil du sikkert også være vild med lakselasagne med spinat og mexicansk lasagne med spinat og kylling.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.