Grillkylling med gyldent skind

Vejret er ikke just til grill denne weekend, men det var det i tirsdags, hvor Dennis lavede grillkyllinger og fik blandet en marinade, som gav et perfekt, sprødt skind og en fantastisk smag. I får opskriften her:

Gylden grillkylling

  • 1 hel kylling (ca. 1400 g. Husk at fjerne posen med indmad)
  • 2 spsk. soja
  • 1 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. olivenolie (eller 3 spsk. olivenolie + 1 spsk. sesamolie – det giver en ekstralækker smag)
  • Salt
  1. Bland marinaden og pensl den på hele kyllingen.
  2. Steg kyllingen i kuglegrill ved ca. 230 grader i 1 time.
  3. Server med ris, kartoffelspyd lavet på grillen, kold kartoffelsalat, couscous-salat med karry eller jeres eget favorittilbehør.

Tip!
I en stor kuglegrill kan du sagtens lave to kyllinger på samme tid. Dagen efter kan resten af kyllingekødet bruges i fried rice, som pandekagefyld eller i pitabrød.

Print Friendly, PDF & Email

One Reply to “Grillkylling med gyldent skind”

  1. […] af hel grillkylling (i små […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.